天名网:免费游戏和软件下载基地
所在位置:主页 > 生活 >
Brugkerk
Brugkerk

Brugkerk

Protestantse gemeente De Brugkerk te Lopik 免费 0.00 2024-03-11

"NL", "EN", "FR", "FY", "DE", "PL" 4+ 2023-09-06T17:29:15Z 生活社交

扫描二维码下载

Brugkerk介绍

Als gemeente willen wij betrokken zijn met elkaar, effici?nt de organisatie van de kerk onderhouden, elkaar ondersteunen en nog veel meer. Onze eigen mobiele app helpt ons hierbij!

Dankzij onze unieke groepenstructuur helpen wij kerken beter te communiceren. Met de hele gemeenschap, maar ook onderling. U kunt zelf groepen toevoegen en mensen daarvoor uitnodigen. Een slimme timeline zorgt er voor dat iedere gebruiker persoonlijke en relevante informatie ziet.

Steeds minder mensen hebben cash geld. Met de Donkey Mobile collecte feature kunt u geven via uw smartphone, binnen twee klikken. Snel en effectief, waarbij 100% van uw donaties naar het goede doel gaat! Wel zo eerlijk.

Bekijk de agenda voor uw hele gemeente, maar ook voor specifieke groepen. Dankzij het slimme groepensysteem krijg je een agenda op maat voor jou. Koppel het vervolgens aan uw eigen agenda en mis niks!

Wie zoekt er tegenwoordig nog een telefoonnummer op in het telefoonboek? Vrijwel niemand! Dankzij de gemeentegids feature is iedereen binnen uw kerkelijke gemeente terug te vinden. Snel berichten sturen, naar een adres navigeren of zien wat iemands rol in de kerk is? Met de digitale gemeentegids wordt het makkelijk.

版本更新内容:Snel vinden wat je nodig hebt! Dat wordt makkelijker, want je kunt nu eenvoudig zoeken binnen de app. We hebben het gebruikersprofiel tabje vervangen door een ‘Ontdek’ tab. Duik erin en ontdek nieuwe groepen of gebruik het om te zoeken. Je eigen pr

Brugkerk截图

  • Brugkerk截图1
  • Brugkerk截图2
  • Brugkerk截图3
  • Brugkerk截图4
  • Brugkerk截图5
相关应用推荐
  • 生活
九宫格分图切图大师

九宫格分图切图大师总共13款应用

火爆朋友圈的九宫格切图分图大师来了,轻松制作极具创意的九宫格图片视频拼贴画发文吧。能让您的粉丝量蹭蹭上涨。Membership subscription- Pa

下载排行榜